30 Yıl Sonra Göz Kapatma Sorunu Çözüldü

Altın Tedavisiyle 30 Yıl Sonra Göz Kapatma Sorunu Çözüldü

Eskişehir’de yaşayan ve 15 yaşındayken yüz felci geçiren Ümmü Gülsüm Cihan, sol gözünü kapatamama sorununu altın tedavisi ile çözdü. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda sağlığına kavuşan Cihan, 30 yıl sonra iki gözünü de kapatarak rahat bir uyku uyuyabildiğini belirtti.

Altın İmpantasyonu ve Yamayla Tedavi Uygulandı

Eskişehir Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Yunus Çınar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Altın impantasyonu ve bacağından alınan yamayla gözünü ile ağzının köşesini kapatmaya yardımcı olduk” dedi. Çınar, hastanın yüz asimetrisini düzeltmek amacıyla başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini de belirtti.

Ümmü Gülsüm Cihan Operasyon Sonrası Duygularını Paylaştı

Ümmü Gülsüm Cihan, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, “30 yıl boyunca sol gözümü açık şekilde uyumak zorunda kaldım. Her gece baş ağrısı çekiyor, yüzümde sarkmaları fark ediyordum. Ancak Dr. Yunus Bey sayesinde artık bu sorunlardan kurtuldum. Gözlerim kapanıyor ve rahat bir şekilde uyuyabiliyorum. Ayrıca sigarayı bırakmamda büyük katkısı oldu” şeklinde konuştu.

Hastaneden Teşekkür Açıklaması

Ümmü Gülsüm Cihan’ın taburcu olmasının ardından hastane yetkilileri, başarılı operasyonu gerçekleştiren Dr. Yunus Çınar’a teşekkür etti. Cihan’ın sağlığına kavuşmasında emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına minnettarlıklarını ilettiklerini belirttiler.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BAHADIR TURGUT – Sağlık

Related Posts

Yemeden önce dikkat: Renkli dondurmaların görünmeyen tehlikesi

Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün, hazır dondurmalarda kullanılan katkı maddelerinin çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite ve davranış problemlerini tetikleyebileceği konusunda uyardı.

Cömertliğin beyni bulundu: Bu bölge zarar gördüğünde bencilleşiyoruz

Cömertliğin sadece bir karakter özelliği değil, nörolojik bir mekanizmanın sonucu olabileceği ortaya çıktı. Almanya’nın Düsseldorf Üniversitesi öncülüğünde Güney Afrika, Hollanda ve İsviçre’den bilim insanlarının katılımıyla yürütülen araştırma, insan beynindeki bazolateral amigdala adlı bölgenin cömertlik ve empatiyle doğrudan ilişkili olduğunu gösterdi.

Yeni keşif tarihi yeniden yazdıracak: Yaşamın nasıl başladığına dair bilgiler ters yüz oldu

Bilim insanlarının elde ettiği son bulgular, yaşamın kökenine dair ezberleri bozdu. Milyarlarca yıl öncesine uzanan izler, Dünya’daki ilk canlılığın sanılandan çok daha önce ve farklı koşullarda ortaya çıkmış olabileceğini gösteriyor.

Uzmanı uyardı: Günde 100-150 gramın üzerinde et tüketmeyin

Uzman diyetisyen, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bayram sofralarında sıkça tüketilen kırmızı etin, doğru şekilde pişirilmesi ve dengeli tüketilmesi gerektiğine dikkat çekip özellikle kronik rahatsızlığı olan bireylerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kırklareli’nde sağlıklı yaşam ve kan bağışı etkinliği düzenlendi

Kırklareli’nde, sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve kan bağışını teşvik etmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek