Gaziantep’in Doğal Atom İçeceğine Yıl Boyu Yoğun İlgi

Gaziantep’te Doğal Atom İçeceği Her Mevsim Yoğun Talep Görüyor

Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden biri olan doğal sıkım meyveler ile süt, pekmez ve fıstık karışımından oluşan “atom” içeceği, hem yazın serinletici bir alternatif olarak tercih ediliyor hem de kışın bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Gaziantep’e özgü bu enerji verici içecek, taze sıkım meyvelerle hazırlanıp, mevsimine göre çeşitli karışımlar ile zenginleştiriliyor. Doğallığı ve besleyici yönüyle ön plana çıkan atom içeceği, sadece Gazianteplilerin değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekiyor.

İşletme sahibi Çetin Bayır, “Atom içeceği, her mevsim insanların ilgisini çekiyor. İnsanları dinç tutması ve keyif vermesiyle bilinen bu içecek, tok tutma özelliğine sahip olmasıyla da tercih ediliyor. İçerisinde bulunan vitaminler ve faydalı içerikler sayesinde sağlıklı bir seçenek sunuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atom içeceğini düzenli olarak tüketen İbrahim Halil Efe ise, “Her mevsim bu içeceği seve seve içiyorum. Tok tutmasının yanı sıra vücuduma gereken vitaminleri de alıyorum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATMA ALTINBAŞ – Genel

Related Posts

Yemeden önce dikkat: Renkli dondurmaların görünmeyen tehlikesi

Çocuk Nefrolojisi Uzmanı Prof. Dr. Cihangir Akgün, hazır dondurmalarda kullanılan katkı maddelerinin çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite ve davranış problemlerini tetikleyebileceği konusunda uyardı.

Cömertliğin beyni bulundu: Bu bölge zarar gördüğünde bencilleşiyoruz

Cömertliğin sadece bir karakter özelliği değil, nörolojik bir mekanizmanın sonucu olabileceği ortaya çıktı. Almanya’nın Düsseldorf Üniversitesi öncülüğünde Güney Afrika, Hollanda ve İsviçre’den bilim insanlarının katılımıyla yürütülen araştırma, insan beynindeki bazolateral amigdala adlı bölgenin cömertlik ve empatiyle doğrudan ilişkili olduğunu gösterdi.

Yeni keşif tarihi yeniden yazdıracak: Yaşamın nasıl başladığına dair bilgiler ters yüz oldu

Bilim insanlarının elde ettiği son bulgular, yaşamın kökenine dair ezberleri bozdu. Milyarlarca yıl öncesine uzanan izler, Dünya’daki ilk canlılığın sanılandan çok daha önce ve farklı koşullarda ortaya çıkmış olabileceğini gösteriyor.

Uzmanı uyardı: Günde 100-150 gramın üzerinde et tüketmeyin

Uzman diyetisyen, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bayram sofralarında sıkça tüketilen kırmızı etin, doğru şekilde pişirilmesi ve dengeli tüketilmesi gerektiğine dikkat çekip özellikle kronik rahatsızlığı olan bireylerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Kırklareli’nde sağlıklı yaşam ve kan bağışı etkinliği düzenlendi

Kırklareli’nde, sağlıklı yaşam bilincini artırmak ve kan bağışını teşvik etmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek