Yaralı Kuşa Hastane Desteği

Yaralı Kuşa Daday Devlet Hastanesi’nden Pansuman

Kastamonu’nun Daday ilçesinde şanssız bir kuş, yardımsever bir vatandaş sayesinde tedavi edildi. Çamkonak köyünde yaşayan Bahadır Demirci, yaralı kuşu bulduğunda hemen harekete geçti ve onu tedavi ettirmek için ilçe merkezine götürdü.

Veteriner kliniklerinin kapalı olması nedeniyle Bahadır Demirci, acil bir çözüm arayışına girdi. Kuşu, Daday Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniğine götürerek sağlık personellerinden yardım istedi. Sağlık personelleri, geleneklerini sürdürerek kuşun yarasına pansuman yaptı ve küçük misafiri tedavi etti. İyi niyetli vatandaşın bu davranışı, hem kuşun iyileşmesine hem de çevredekilere örnek olacak bir davranış olarak kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi

“Ani idrarım geldi, yetişemedim”, “Çok sık idrara çıkıyorum, böbreklerim iyi çalışıyor”, “Evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim” Günlük hayatımızda yaşadığımız veya çevremizden sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, toplumda “aşırı aktif mesane” olarak bilinen mesane hiperaktivitesi hastalığının sinyali olabilir.

3-2-8 egzersizi göbek yağını hızlıca yakıyor

Pilates uzmanı Nonna Glaser mimarı olduğu “3-2-8” antrenman yönteminin göbek yağlarından en hızlı kurtulma yolu olduğunu belirtiyor. Peki, 3-2-8” antrenman yöntemi nasıl çalışıyor?

‘Gücü basitliğinde’: Sirke temizlikte ne kadar etkili?

Sirke, bir temizlik ürünü olarak insanlar ve gezegen için çok çeşitli faydalara sahip. Ama inceliklerini bilerek kullanmak gerekiyor.

‘Aile Sağlığı Merkezleri depreme hazır mı?’

Aile Sağlığı Merkezlerinin (ASM) depreme dayanıklılığına ilişkin açıklama yapan Birlik ve Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Dr. Derya Mengücük, “ASM’leri merkeze alan hiçbir ciddi yeniden yapılandırma çalışması yapılmadı. Bu ihmalin faturası çok ağır olabilir” dedi.

Araba tutması sona erdi: Bilim insanları bundan 1 dakikada kurtulmanın yolunu buldu

Nagoya Üniversitesi araba tutulması olarak bilinen hareket hastalığına karşı çözüm olacak bir yol keşfetti. Bu keşif hareket hastalığı semptomlarını 2 saate kadar önemli ölçüde azaltabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir